Straipnsiai pagal kategorijas

Thursday 26 June 2014

Rimti vyrai, rimtus darbus daro :)

Taip buvo iki šių metų....



Pasiruošiame...



Ačių visiems prisidėjusiems prie pasikeitimų


 

9 comments:

  1. Dar gražiau pažiūrėjus nuo skelbimų lentos į dešinę, reprezentacinė sodų vieta yra šiukšlynas, nors po joninių reikėjo išvežti, dabar vienkartinėmis lėkštėmis kelias nuklotas. Ir tai yra pirma, į ką atkreipiamas dėmesys įvažiavus į bendriją.

    ReplyDelete
  2. Teoriškai, už šiukšlių surinkimą turėtu būti atsakinga tokias paslaugas teikianti įmonė (pvz. juk mieste, namų bendrijos arba kaimo teritorijoje savininkai nėra atsakingos už šiukšlių surinkimą, kiekvienas asmuo atsiskaito savarankiškai)
    Praktiškai: tai užkrautą ant sodų bendrijų Mes patys gi, :taupome“ pinigus. Reikėtu statyti ~6 konteinerius, tačiau turime 3.
    Mes „taupome“ pinigus ir vietoj 6 konteinerių turime 3. Taupymo pasekmės: šiukšlės po visą teritoriją.
    Norint turėti 6 konteinerius, kuriuos veža kas savaitę - nuo sklypo turėtumėme mokėtumėme ne 60 +10 lt. o - ~110 lt. (vien TIK 2 etatų išlaikymui ir TIK šiukšlių surinkimui, pasiskaičiuoti labai lengva)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ne paprasčiau kiekvienam įsigyti asmeninį konteinerį,kainuojantį 8 lt./mėn.? savam kieme niekas jokio jovalo nedarytų.

      Delete
  3. gerai butu, o kaip tai padaryti?

    ReplyDelete
  4. Nereikėjo pasirašyti kolektyvinės sutarties, o kaip kituose rajonuose įpareigoti visus sudaryti asmenines sutartis. Turi nekilnojamo turo objektą - privalai turėti ir sutartį. Ir nesvarbu ar tu jį naudoji ar laikai daržinėj. Pirmininkas neįsigilino kaip padaryta kitur ir užsikrovė baisiulinį galvos skausmą ilgam.

    ReplyDelete
  5. Sveikinimai p. Egidijui gimtadienio proga ir aciu uz Jusu pasiaukojima.

    ReplyDelete
  6. SU GIMTADIENIU,
    NEIŠSENKANČIOS ENERGIJOS, SANTERVĖS NAMUOSE IR DAUG DAUG SAULĖTŲ DIENŲ GYVENIME.

    ReplyDelete
  7. zmones prabuskime!!!pirmininkas isvaiste musu pinigus eskavatoriams, dabar nori parduoti paskutini boksta !!!! Kas jam leido parduoti sodininku boksta be susirikinkimo nutarimo? Kam bus panaudoti pinigai?

    ReplyDelete
  8. Nereikia taip grubiai.Pirmininko pasiūlymas labai protingas,todėl reikia daryti suinteresuotų sodininkų laistymu susirinkimą ir spręsti klausimą.

    ReplyDelete