Straipnsiai pagal kategorijas

Tuesday 10 June 2014

GĖDA SODŲ BENDRIJAI "INKARAS 2"

Gautas atsakymas,  iš UAB "Jonavos Paslaugos", dėl komunalinių atliekų  tvarkymo aplinkinėse sodų bendrijose.

 "Inkaras 2" pirmininkas,  Henrichas Bareišis, matomai laiko užrakintus konteinerius (tai minėjo ir jų sodų bendrijos sodininkas), o jų sodų bendrijos žmonės veža pas mus šiukšles, už kurias turime susimokėti mes.

Jei pastebėsite, kad šiukšles į mūsų konteneriius, pila ne mūsų sodų bendrijos nariai - prašau operatyviai informuoti.

 UAB "Jonavos Paslaugos" atsakymas:
"(...)sodų bendrijos visos turi sutartis dėl komunalinių atliekų sutvarkymo. SB "Inkaras - 1", SB "Žvirgždė" ir Jūsų SB "Bartonys" pagal valdų skaičių atliekų turėjo labai panašiai. Tačiau SB "Inkaras - 2" atliekų susikaupimo kiekis buvo mažesnis, palyginus du paskutinius mėnesius. Galima daryti išvada, jog minėta sodų bendrija komunalines atliekas veža kažkur kitur. UAB "Jonavos paslaugos" perspės SB "Inkaras-2", kad daugiau taip nesikartotų, jei situacija nepasikeistų, šią informaciją perduosime Jonavos rajono savivaldybei.(...)"


Kalbėta su sodų bendrijos "Inkaras 2" pirmininku, jis įspėtas dėl esamos situacijos ir po kol kas mandagiai paprašytas imtis veiksmų, kad daugiau tokios situacijos nepasikartotu.


3 comments:

  1. Henrichas Bareišis
    http://www.2013.vrk.lt/rinkimai/400_lt/Kandidatai/Kandidatas21100/Kandidato21100Anketa.html

    ReplyDelete
  2. UAB "Jonavos Paslaugos" informavo, kad konteineriai "Inkaras2" soduose pastatyti ir jie naudojami. Jei turite priesingos informacijos, prasau informuoti.

    Taip pat, informavo: "SB "Inkaras-2" pirmininkas yra perspėtas ir visa šios situacijos informacija yra perduota Jonavos rajono savivaldybės aplinkosaugos skyriui."

    ReplyDelete
  3. Henrikas Bareišis - ilgametis Kauno susivienijimo "Sodai" valdybos narys. Zmogus ismanantis istatymus ir zinantis kaip reik elgtis.
    http://kaunosodai.lt/kontaktai.html

    ReplyDelete