Straipnsiai pagal kategorijas

Tuesday 20 January 2015

Greičio slopinimo kalneliai

Turime oficialius leidimus jų įsirengimui. Teliko įsirengti ...




4 comments:

  1. man greičio slopinimo kalnelių nereikia.nes niekada greičiau kaip 5-10km/val nevažiuoju,tai kad tikrai už juos nesiruošiu mokėti,gali jau dabar padavinėti į teismą.

    ReplyDelete
  2. O man labai reikia. Vaiką išleidi su dviratuku pasivažinėti (nes kaip žinote kiemų 6a nėra), o koks ne visprotis didžiausiu greičiu prasineša . Kiekvieną kartą širdis apšala. Jei vienas važiuoja 5-10km/val. tai nereišia, kad visi tai daro. Pagyvenkite prie pagrindinės gatvės, žinosite kokiu greičiu ir kas važiuoja ir kaip kelia dulkes tie greičio mėgėjai. Už tą mokėsiu, už tą nemokėsiu. Nusipirk sodybą viduryje lauko ir niekas už nieką neprašys.

    ReplyDelete
  3. as vazineju tvarkingai, gyvenvietese, kaimuose man tu kalneliu nereikia. Nelabai suprantu, kodel is mano mokesciu valstybei daromi jie?

    Man ir darzeliu nereikia, kodel juos reikia islaikyti is mano mokesciu?

    kvailiu musu kaime pilna :)

    Kalneliai reikalingi, ne del 1 asmens, o del musu paciu visu saugumo. Masinu daugeja, proporcingai ir "gaidziu" daugeja.

    O gal tu "anonime" nenori, kad tavo kaimyno vaikai jaustusi saugesni?



    negi musu

    ReplyDelete
  4. Sveiki sodininkai.Aš tai galvoju taip-miestuose kalneliai statomi tose vietose kur didesnis eismas šalia tokių objektų,kaip mokyklos ,darželiai ir pan. objektai kur laksto daugiausiai vaikai-ar ne taip?O mūsų sode vaikai laksto ir važinėja visur ir visoje sodų teritorijoje,taip kad kas 10 m.kalnelių nepristatinėsi,o jei keliose vietose pastatysi kalnelius tai tai papildomo saugumo tikrai nesuteiks.O kalneliai aišku bus pastatyti dėl to,kad vasarą nekeltų dulkių ties keliais sodais. O kitiems tai naudos tikrai nebus.Štai ir visas džiaugsmas.

    ReplyDelete