Straipnsiai pagal kategorijas

Sunday 2 February 2014

Šeštadienį ....02.08


Deja, situacija and ledo  buvo prastoka, žaidimų nebuvo.


Pasitvarkėme pakrantes. Buvo tvarkomasi dvejose vietose, deja dėl laiko stokos nespėjau nufotgrafuoti kito "taško"
Viena vieta, taip buvo prieš:


 Tam nepritarta...

Padarėm taip:


Pasididinus nuotrauką, matosi tik dalis "lobio" kuris buvo slepiamas...

 Suprantama, "X" metų nesitvarkius, neįmanoma, grupeliai žmonių, visko susitvarkyti per vieną dieną.. Ką galėjom, tą padarėm.


Dėmesio: krūmai, šakos sutemptos palei kelią - gali pasitarnauti kaip medžiaga Jūsų pečiui. Imkite ir naudokite. Jei nesusinaudos - ateis laikas ir jų sudeginimui.

Visos kitos nuotraukos: GALERIJOJE

p.s. Kodėl "užsimota" pjauti krūmus? Krumai turi lapus, kurie rudenį sukrenta į tvenkinį, ko pasekoje - tvenkinys dumblėja.

----------------------------
Gero savaitgalio tradicijos tęsiasi!!!!

VĖL organizuojamės smagiam laisvalaikiui ant ledo šeštadienį 2014.02.08.

 Renkamės ~12.30 "mini talkai" : vanduo, žemė yra užšalę, labai patogu  pjauti krūmynus pakrantėje ir ruošti laužą .....

UŽGAVENĖMS !!!!! 

(taip, taip - užgavenėms:). Turėti savo darbines pirštines, kirvuką arba tiesiog gerą nuotaiką :)

Kas ateis, prisidės - DIDELIS AČIŪ (tai nėra oficiali talka, o tiesiog gera inciatyva, noras gyventi gražesnėje ir malonesnėje aplinkoje)
p.s.Keliai į sodų bendriją pravažiuojami.

Planuojama pasidarbuoti čia:




Po "mini neoficialios talkelės", tolesnė programa ta pati:

Bus žaidžiamas saugus „chokėjus“ – be pačiūžų ir su minkštu kamuoliuku (turėti savo „lazdą“)
Vaikai galės pačiaužyti su pačiūžomis (turėti savo)
Jei iki to laiko nesuges „keturačiai“ – smagumas važinėjant rogutėmis garantuotas
p.s. Šiltas maistas sau ir draugui būtinas. 
Tikimės turėti ugnį ir puodą virti „sriūbkošei“
"neoficiali" dalis...  :)
Esant labai labai blogam orui  - renginys neįvyks. Pasitikslinimui, galite pasiskambinti - 860 179 705 – Egidijus






10 comments:

  1. Būtų šaunu, kad nors vieną vietą po savo talkų sutvarkytumėte iki galo, nes visur pripuolamai atlikti ir nebaigti darbai akį rėžia, visi sodai kaip po karo.

    ReplyDelete
  2. Sveiki,
    Visiems dėkui už pastabas, kritiką ir kitus žodžius. Artimiausiu metu atsakysiu dėl tvenkinio tvarkymo (kad nepilstyti iš tuščio į kiaurą, padarysiu nuotraukas su savo pastabomis)
    Taip pat, pasigendu kritikos, pastabų dėl finansų situacijos, artimiausių planų ir ...
    Dėkui visiems

    ReplyDelete
  3. Malonu,kad bent kazkas organizuojama,reikia tik dziaugtis bent kaip jus sakote del pripuolamu darbu,kitur isvis nieks nevigsta. Esu ne jusu bendrijos narys,bet su pavydu ziuriu I jusu atliekamus darbus ir malonias prmogas.

    ReplyDelete
  4. Būtų šaunu, kad nors vieną vietą po savo talkų sutvarkytumėte iki galo. Kyla klausimas į žodį sutvarkytumėte. Kol nebus išsireiškimo sutvarkytume, tai ir bus tik tokių bedejuojančių žmonelių niurzgalai. Vienas pirmininkas tikrai iki šapelio nesutvarkys. Gal pasigalvokime, ką vis dėl to sutvarkytume, kiek galime susirinkti pinigėlių mūsų planams įgyvendinti.

    ReplyDelete
  5. http://jonava.info/vazinejimas-ant-uzsalusiu-vandens-telkiniu-uztraukia-atsakomybe/#sthash.mWV5ePtW.dpbs

    ReplyDelete
  6. Sveikas gerbiamasis pirmininke.Be reikalo stebiesi,kad kažkas apskundė gerus norus tvarkyti aplinką.Skundikų ir debilų Lietuvoje yra tiek daug privisę,kad stebėtis tikrai nereikėtų.Skundžiasi daugiausia tie ,kurie prie bendro gerbūvio kūrybos nėra nė pirštelio pridėję.Čia kaip toj pasakoj,kuo toliau į mišką,tuo daugiau medžių.Kuo daugiau stengsies padaryti žmonėms gero,tuo daugiau stengsis ant tavęs pamazgų išįpilti.Nekreipk dėmesio į tokius asilus,o mes visi stengsimės tave palaikyti ir padėti toje nelengvoje kovoje su niekadėjais.Ar bus karaliai ar carai-vistiek visiems nebus gerai.

    ReplyDelete
  7. Atsiprašau,bet dar pamiršau pridėti,kad pas mus visi 100 % bailiai,bijo pasirašyti po SAVO KOMENTARŲ.Atrodo ,kad jiems už pasisakymą bus nukirstos galvos,kaip šunęs puola iš pasalų anonimiškai.Taip aišku lengviau apšikti žmogų ir likti nieko dėtam-aš gerietis.Mano nuomone iš vis nereikėtų spausdinti anonimų.Bijai tiesos tai ir nekišk savo trigrašio.Anonimas-tai pats žemiausias lygis žmogaus išsivystime.

    ReplyDelete
  8. Artėja pavasaris ir reiktų atnaujinti kai kuriuos darbelius.Krūmai-krūmais,bet pagrindinių namų darbų,tai taip ir neatlikome.T.Y.nepastatėme informacinės sodo shemos prie įvažiavimo ir neįrengėme valdomo šlagbaumo prie įvažiavimo- o gaila. Pinigų nėbėr ir šansų įsiregti šlagbaumą turbūt irgi nebėr?Reiktų būtinai tą klausimą,per susirinkimą apsvarstyti.Aišku reikia ir pilną informaciją apie tai tai pateikti susirinkimui,kiek tai kainuos ir po kiek reiktų rinkti.

    ReplyDelete
  9. Dėl lentos pastatymo: pirma reik pabaigti tvarkyti vietą kur ji bus, tada viską derinti toliau.
    Dėl vartų: visuotiniame susirinkime praeitais metais, tai nebuvo patvirtinta. Šiais metais vėl bus galima tai apsvarstyti.
    Dėl finansų: skaičiai bus paskelbti artimiausiu metu.

    Dėkui už pastabas ir domėjimasi.

    ReplyDelete
  10. kiek man teko bendrauti su kitu sodu ir aplinkiniu kaimeliu zmonemis,visi su dideliais pagyrimais palydi tokius musu sodu tvarkymosi darbus.As tik uz tai kad reikia tvarkyti krumynus ir visa kita,negi norim apzelti kaip tundroj visi ir sedeti nematydami graziu tvenkiniu,gamtos ir pakeliu.Aisku tokiem kurie nesugeba aplink savo kiemo tvora susitvarkyti ,ka kalbeti apie tolesnius tvarkymosi darbus,belieka tik skundus rasyti-GEDA

    ReplyDelete