Straipnsiai pagal kategorijas

Wednesday 13 March 2013

Automatiniai vartai "pagrindiniam" įvažiavimui

2012 m. vasarą, buvo atvažiavęs uab "Ryterna' atstovas, šnekėjom apie automatinių vartų įrengimo galimybę. Viso darbai kainuotu 8000-8500 lt.
Sistema būtu ne "pulteliai" o "skambučio" principu. T.y. vartotojų numeriai suvedami į duomenų bazę, jiems "skambtelėjus" - vartai atsidaro automatiškai.

Vartai būtu panšus: (galas nupjautas, kad neriektu atidarinėti pėstiesiem, galimybė persikelti dviratį)

foto paimta ir pakorguota: ryterna.lt


p.s. daug bendravome, pamiršau paklausti dėl garantijos terminų, galimų eksploatacijos išlaidų. Pasitikslinsiu iki visuotinio susirinkimo.
Taip pat, vartų statymams ant kelio reikalingi tam tikri suderinimai ("kliūtis ant kelio"), dėl jų dabar aiškinamasi (vien "rankų pakėlimo" šiuo atveju gali ir neužtekti)

7 comments:

  1. vartus padaryt trumpesnius nes bus daužomi vartai su dviraciais

    ReplyDelete
  2. Labas vakaras,
    O ne lošiškiau būtų čia statyti ne stumdomo tipo, o dvivėrius vartus? Tada nereikėtų nieko pjaustyti. Kaina taip pat nelogiška, galima rasti kiek pigiau. Jeigu dar aktualu, siūlau žvilgtelėti http://www.tvora.eu/lt/produkcija/kiemo-vartai-automatika . Net ir danar, esant euro kursui, mokėjau pigiau.

    ReplyDelete
  3. Sveiki, o kiek laiko įrenginėjami tokio tipo vartai? Nes atrodo tikrai įdomiai ir funkcionaliai, būtų pravartu tokius įsirengti pas save.

    ReplyDelete
  4. Sakyčiau, kaina tai nemaža, bet manau, kad stumdomi vartai yra geriau už paprastus, tad gal ir verta investuoti, juk tai darome sau, ne kažkam...

    ReplyDelete
  5. O man aktualu vartų automatikos remontas. Ką patarti ar rekomenduoti galėtumėt šia tema?

    ReplyDelete
  6. kas susiję su atveriamų vartų automatika tai tik spectrabaltic. nė karto nenusivylėm, draugai visi irgi čia darosi

    ReplyDelete